Gæsteopskrift

Rød frugt & Coco Collagen Smoothie

Vi elsker at tilføje det lille ekstra til vores smoothies, og her har Julie brugt kokos i glasset, hvilket tilføjer en smule sødme og en tropisk touch til de røde bær. I denne smoothie har hun tilføjet en portion Collagen Immune Plus, som indeholder marine collagen, D-vitamin fra veganske svampe og pulveriseret Echinacea-blomst, der naturligt støtter immunforsvaret. Brug bare 5 minutter på at lave denne lækre smoothie.

Vild Nord gæst

Juie Lopez

Julie, vores ambassadør fra Frankrig, er ansigtet bag @julyhealthycooking, og er dedikeret til en sund livsstil, med fokus på både yoga og nærende mad. Hendes liv er en blanding af mindful praksis og at dyrke gode vibes i hverdagen. Vi er begejstrede for at dele hendes særligt udvalgte samling af nærende Vild Nord collagenopskrifter.

Det skal du bruge

Til en portion:

1 banan
1 håndfuld frosne røde frugter
1 spsk kokosmælk
1 spsk Collagen Immune Plus

Fremgangsmåde

Skræl bananen. Gerne en som er frosset. Tilføj en håndfuld frosne røde frugter. Hæld en spiseskefuld Collagen Immune Plus (uden stor top). Bland alt sammen. Tilføj en spiseskefuld kokosmælk rundt om i glasset for at skabe en smuk gradient dekoration og smag. Hæld smoothien i glasset, bland og nyd. Velbekomme.