Julestemning og dit daglige collagentilskud

(Rom)toddy med collagen

Hvad er bedre end duften af jul? Vi elsker at skabe varme drikke, der holder julestemningen i live, og vi nyder at give vores drinks et strejf af collagen. Collagen er måske ikke det første, du forbinder med julen, men hvorfor ikke tilføje lidt ekstra protein, når muligheden er der? Denne opskrift kombinerer både julestemning og dit daglige collagentilskud i ét. Nyd den om aftenen, når du kan læne dig tilbage, slappe af og planlægge dine ferieaktiviteter. Hvis du ønsker et skvæt rom så er den originale opskrift med rom.

Det skal du bruge

0,5 dl tranebærjuice
0,5 dl æblejuice
4 scoops af Collagen Clean Protein
2 spsk mandler (hele eller hakkede)
2-4 kanelstænger
ca 5 nelliker
2 spsk rosiner
(4 cl rom hvis det ønskes)

Fremgangsmåde

Hæld æblejuice, tranebærjuice og collagen i en gryde. Rør godt rundt, indtil de fleste klumper er væk. Der er ingen fare, hvis der er rester tilbage, da dette smelter væk ved opvarmning. Tilsæt ingredienserne; kanelstænger, nelliker, rosiner, ingefærstykker og mandler.

Opvarm over medium varme til kogepunktet og skru derefter ned til lav varme. Lad det stå i cirka 10 minutter. Hæld op i et glas og nyd. Kan afkøles og sættes i køleskabet, men så anbefaler vi at si den og hellere tilsætte en blanding af nødder og rosiner, når den skal nydes.