SWEET POTATO & CHOCOLATE OAT COOKIES

I efteråret elsker vi at lave opskrifter, der dæmper den søde tand, er rige på protein og er velegnede til hverdagsbrug. Disse havrekiks er lavet med årstidens søde kartofler, som giver den perfekte sødme. Vi kan ikke love, at du vil være i stand til at modstå fristelsen!

Det skal du bruge

6 dl havre
1 mellemstor sød kartoffel (skal give ca. 2,5 dl sød kartoffelpuré)
3 spiseskefulde akaciehonning
1 tsk kanel
5 scoops med Collagen Gold, Collagen C+, Clean Protein eller Pure Marine Collagen
Mørk chokolade - mål mængden med hjertet

Fremgangsmåde

Bag den hele søde kartoffel i ovnen til den er helt blød. Sæt ovnen på 200 grader og pak den ind i folie. Tjek undervejs om den er blød hele vejen igennem. Når den er klar, kan du skrælle den søde kartoffel og mose indholdet til en puré. Du skal bruge ca 2,5 dl puré til kiksene.

Bland havre og kanel sammen og rør sammen. Tilsæt sød kartoffelpuré og honning og rør godt rundt. Herefter tager du collagenpulveret i blandingen og rører godt rundt til det hele er blandet godt sammen. Tilsæt til sidst chokoladestykker – mål med hjertet, hvor meget du ønsker.

Brug dine hænder til at forme småkagerne. Brug en spiseske til at grave en spiseskesmængde af blandingen op. Form med hænderne til en flad, ca 1 cm tyk kiks. Lægges på bagepapir.

Bag i ovnen ved 175 grader i cirka 10 minutter, til de er let gyldne. Afkøl på en rist og nyd!