Frisk og sund start på dagen

Vitamin C Shot

Vil du have noget sundt og friskt klar i køleskabet, så du kan starte dagen med en sundhedsshot? Måske ønsker du også at få din daglige dosis collagen på en nem måde. Så er disse opskrifter perfekte til dig. Med ingefær, gurkemeje, gulerod, appelsin og citron kan du lave et velsmagende shot, der giver en frisk og sund start på dagen.

Det skal du bruge

2 gulerødder
2 appelsiner
Saft fra 1 citron
ca. 10 cm ingefær
En lille gurkemeje

Fremgangsmåde

Hvis du bruger en juicer, kan du juice alle ingredienserne sammen til én juice inklusive citronen uden skal. Tilsæt derefter 5-7 måleskeer Collagen Gold og rør godt rundt, indtil alle klumper er væk. Hæld i små glas eller opbevar i en stor karaffel, så du kan skænke et lille glas om morgenen. Du kan også vælge at tilføje kollagenpulveret lige inden servering.

Hvis du bruger en blender:
Skær alle ingredienserne i mindre stykker. Skræl appelsinen. Har du økologisk ingefær og gurkemeje, behøver du ikke skrælle dem, men ellers skal de vaskes og skrælles godt. Kom alle ingredienserne i blenderen og pres citronsaft over. Blend alle ingredienserne sammen med 5-7 måleskeer af Collagen Gold, indtil du har en jævn saft. Hæld i små glas eller opbevar i en stor karaffel, så du kan skænke et lille glas om morgenen. Du kan også vælge at tilføje kollagenpulveret lige inden servering.