Lækker sund snack

RÅ ISKAGE-SLICE MED VITAMIN D

Denne lækre kage er lavet med vores eksklusive Collagen Immune, der indeholder marine collagen, vitamin D, vitamin C, echinacea og solbær. Hvis du har lidt tid i køkkenet og gerne vil forkæle dig selv med en lækker snack, når den søde tand melder sig, så er denne kage en helt fantastisk kombination af mørk chokolade og friske jordbær. Den er både cremet og fyldig på en og samme gang, og de rene ingredienser gør den til en sand fornøjelse at spise.

Det skal du bruge

Basen:

2 dl valnødder
3 spsk rå kakaopulver eller kakaopulver
1 spsk kokosmel
8 store dadler
Salt

Jordbær og immunfyld:

2-3 spsk cashewsmør
6 jordbær
2 spsk smeltet kokosolie
3 dl kokoscreme
1 spsk citronsaft
0,5 dl ahornsirup

Chokolade topping:

2 spsk rå kakaopulver
1 spsk ahornsirup
4 spsk fuldfed kokoscreme
4 spsk kokosolie
1 tsk vaniljeekstrakt

Fremgangsmåde

1. Forbered en 15-20 cm kageform ved at lægge bagepapir i bunden, eller brug en silikoneform.

2. Kom alle ingredienser til bunden, undtagen dadlerne, i en foodprocessor. Blend indtil du får små krummer. Tilsæt derefter dadlerne og fortsæt med at blende indtil blandingen begynder at klumpe sig sammen. Tilsæt eventuelt flere dadler for at opnå en klistret masse. Tryk bunden jævnt ned i kageformen med bagepapir, men undgå at trykke for hårdt. Bunden skal klæbe, men ikke være for kompakt. Sæt til side.

3. Til jordbær- og immunfyldet: Smelt kokosolien forsigtig i en gryde. Når den er smeltet, tages den af ​​varmen og køles af.

4. Blend i mellemtiden cashewsmør, jordbær, kokoscreme, citronsaft, ahornsirup og 5 spsk Immune i en blender, indtil det er glat. Mens blenderen kører, hæld gradvist den smeltede kokosolie i blandingen og fortsæt med at blande i 1 minut. Hæld derefter blandingen over bunden af ​​kageformen og sæt den i fryseren i 1 time.

Efter 1 time:

5. Til chokoladetopping: Smelt forsigtigt kokosolien i en gryde. Tilsæt derefter rå kakaopulver, ahornsirup, kokoscreme og vanilje. Pisk sammen indtil glat. Hæld blandingen over kagen og sæt den tilbage i fryseren. For at undgå at chokoladetoppen får frost, tages kagen ud efter ca. 1-2 timer. Den kan nydes, så snart toppingen er stivnet.

Kagen kan opbevares køligt eller i fryseren. I en lufttæt beholder i køleskabet holder den op til 5 dage, mens den i fryseren kan holde sig i flere måneder. Undgå at lade kagen stå udenfor køleskabet uden at spise den, da den bliver blød ret hurtigt. Men det burde ikke være noget problem at spise den, så snart den tages ud af køleskabet.