AMWC-prisvindende collagen

AMWC-prisvindende collagen - Vild Nord

AMWC: En verden af innovation og ekspertise

I en verden, hvor skønheds- og sundhedstrends konstant udvikler sig, er æstetisk medicin og skønhedsfremmende teknologier blevet frontløbere. Èn betydningsfuld begivenhed, der hylder innovation og ekspertise inden for dette område, er Aesthetic Medicine World Congress (AMWC). Denne begivenhed, som tiltrækker førende eksperter, fagfolk og virksomheder fra hele verden, er også stedet, hvor den prestigefyldte AMWC-pris uddeles. Lad os dykke ned i denne spændende begivenhed og prisen, der fejrer ekstraordinære bidrag til skønhedsverdenen.

Collagen Gold

Aesthetic Medicine World Congress (AMWC) er en årlig begivenhed, der fungerer som et epicentrum for den seneste udvikling inden for skønhed. På denne begivenhed samles læger, forskere, kosmetiske behandlere, produktudviklere og andre fagfolk inden for branchen for at udveksle viden, opdage de nyeste tendenser og diskutere banebrydende teknologier. AMWC tjener som en platform, der fremmer innovation og samarbejde, hvilket er afgørende for at drive skønhedsviden fremad. 

Award-winning Collagen Gold

AMWC-prisen: Hyldest til skønheden

Et af højdepunkterne ved AMWC er uddelingen af den eftertragtede AMWC-pris. Denne pris anerkender enkeltpersoner, virksomheder eller produkter, der har gjort bemærkelsesværdige bidrag inden for æstetisk medicin. Prisen omfatter forskellige kategorier, der spænder over innovation, teknologiske fremskridt, produkter med betydelig indvirkning og meget mere. Vinderne af AMWC-prisen repræsenterer det bedste inden for deres respektive områder og er anerkendt for deres engagement i at skabe positive forandringer og fremskridt i industrien.

Vild Nord founders

Vild Nord Collagen Gold modtog AMWC-prisen for bedste kosttilskud i 2023.

Collagen Gold er en unik skønhedsblanding bestående af marine collagen, acerola og vildthøstet tang. 

Kernen i Vild Nord® er en stræben efter enestående skønhed gennem æstetik med naturlige, førsteklasses nordiske ingredienser. Vi stræber efter at være det naturlige valg til et indre skønhedsprodukt mod rynker. Derfor er det en ære at modtage denne pris fra en dommerpanel bestående af verdens førende læger inden for æstetik og skønhed."

  • Loa Gitz, COO & Co-founder af Vild Nord.
Loa with AMWC award

Men hvad betyder det for dig, at Collagen Gold har vundet en AMWC-pris?

AMWC-prisen – hvad den betyder for dig

For kunder og dem, der søger æstetiske behandlinger eller de bedste kosttilskud, har AMWC-prisen en værdifuld betydning. Vindere af prisen er kvalitetsstemplet, der markerer deres engagement i kvalitet, innovation og ekspertise. Prisen fungerer som en vejledning til at træffe informerede beslutninger og vælge produkter og tjenester, der har vist sig at levere på deres løfter. 

Loa with Collagen Gold

Aesthetic Medicine World Congress (AMWC) og den tilhørende AMWC-pris udgør en platform, der fejrer banebrydende innovation og fremragende bidrag inden for æstetisk. Gennem dette årlige arrangement får branchens aktører fra hele verden mulighed for at dele viden, udforske nye teknologier og hylde de bedste i branchen. For kunder repræsenterer AMWC-prisen en indikator for kvalitet og pålidelighed, der hjælper dem med at træffe velinformerede beslutninger om deres æstetiske skønhedsrejse.

Så næste gang du udforsker æstetiske behandlinger eller produkter, kan du holde øje med AMWC-prisen som et tegn på ekspertise og en hengivenhed til at forbedre skønhedsbranchen.

Læs mere om Collagen Gold her.

Vild Nord Collagen Gold
Reference: AMWC-conference

Læs næste

Kom godt igennem din menopause - Vild Nord
Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord