Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy - Vild Nord


Smuk hud med eksklusive nordiske & naturlige ingredienser

Lad din naturlige skønhed vise sig fra sin bedste side, hver dag, hele livet. Collagen Beauty Remedy er et unikt premium marine collagenpulver, sammensat af fem fantastiske ingredienser, som tilsammen plejer din skønhed indefra og ud.

Fordele ved Vild Nord Collagen Beauty Remedy


Livet sætter sine spor på huden, såvel som på din skønhed. Det er ikke nødvendigvis en negativ ting, da det trods alt fortæller dit livs historie. Hvis du gerne vil pleje den hud som følger dig hele livet, og som også vil følge dig resten, kan du sørge for at give den så meget af dét den har brug for.

Din huds naturlige skønhed ændrer sig gennem livet og hvordan du omfavner den, er op til dig. Med Collagen Beauty Remedy kan du på en nem, lækker og naturlig måde, give dig og din hud ekstra pleje med fem udvalgte ingredienser.


5 aktive & effektive ingredienser fra naturen til dig & din skønhed


Vi har nøje udvalgt de bedste, mest eksklusive og effektive naturlige ingredienser til vores Collagen Beauty Remedy. Med naturen som inspiration, har vi håndplukket de ingredienser, som i en skøn forening plejer og øger din naturlige skønhed mest muligt.

Læs mere om de fem håndplukkede ingredienser herunder:

Dermial Hyaluronsyre


Hyaluronsyre

DERMIAL® Hyaluronsyre er indbegrebet af fugtgivende hudpleje. Hyaluronsyre er en naturlig del af din hud, og DERMIAL® en perfekt del af din hudplejerutine. Med alderen falder kroppens niveau af hyaluronsyre, og derfor kan DERMIAL med tiden modvirke tabet af fugt i huden.
DERMIAL® er den eneste af sin slags, godkendt i EU, og udviklet til dig, som værdsætter hudpleje, der styrker din hud indefra og ud.

Mikroindkapslet tang - en kilde til jod


Mikroindkapslet tang

Tang som gror vildt i havet ud for det nordvestlige Skotlands kyst, høstes skånsomt ved kun at skære toppen af og lade resten af planten gro videre. Dermed påvirkes den naturlige balance ikke, men du får gavn af tangets rige indhold af mineralet jod.

Vilde svenske blåbær - en kilde til antioxidanter og vitamin C


Håndplukkede vilde svenske blåbær

I Sveriges store skove og fjelde vokser det nordiske blåbær. Vores leverandør håndplukker de friske og vilde blåbær, tørrer og kværner dem hele, så de kan blive en skøn og kraftfuld del af Collagen Beauty Remedy. Blåbær indeholder antioxidanter og er desuden en naturlig kilde til vitamin C.

I en skøn bærblanding med to andre blå nordiske bær, solbær og aronia, giver blåbærrene også en naturligt lækker og sød smag til collagenpulveret.

Acerolabær - en kilde til vitamin C


Acerolabærpulver

Måske kender du acerola, eller også er det et helt nyt bær du lærer at kende. Det lille orangerøde bær, gror under de tropiske himmelstrøg og er én af verdens bedste naturlige kilder til vitamin C. Det er lige præcis derfor, at vi har valgt acerolabær som en del af Collagen Beauty Remedy.

MSC-certificeret marine collagen fra torsk


MSC-certificeret marine collagen

Vores collagen er udvundet fra skindet fra den store arktiske torsk, som fanges ud for Nordnorges kyst når den kommer ned fra Barentshavet for at yngle. Torsken har levet sit liv i det iskolde, krystalklare og næringsrige hav. Det gør den til én af verdens fineste ingredienser.

Efter fangst fileteres fiskene, og skindet opsamles. Herfra bliver fiskeskindet upcyclet til det premium marine collagenpulver, som du kender. Upcyclingsprocessen består bl.a. af hydrolyse, hvor skindet opløses, renses og til sidst ender som et rent og hvidt pulver – basen i alle vores collagenprodukter, herunder også Collagen Beauty Remedy.

Smuk hud hele livet med collagen fra Vild Nord


Støtte til din hud & skønhed indefra

Din hud, kroppens største organ, fortjener en skøn og naturlig pleje hver dag. Den passer på dig, og jo bedre du passer på den, des bedre kan den klare sit job gennem hele livet. Med de 5 naturlige og effektive ingredienser, får din hud kærlighed og pleje indefra, hver dag, hele livet.

Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, og dermed til at mindske synligheden af rynker og fine linjer i huden.

Jod bidrager til at vedligeholde en normal hud, et normalt energistofskifte, en normal skjoldbruskkirtelfunktion og til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

Vitamin C bidrager til en normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Vitamin C er også en antioxidant, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

MSC-certificeret marine collagen


MSC-certificeret collagen – dit valg

Er du klar over, at collagen ikke bare er collagen? Når du vælger marine collagen fra MSC-certificeret fiskeri, kan du være sikker på, at fisken som bruges, er vildtfanget på bæredygtigvis, og at hverken miljø eller fiskebestand lider overlast.

Det er vores løfte til dig om, at du roligt og trygt kan vælge Vild Nord.

Brug Collagen Beauty Remedy som ingrediens


Sunde & lækre opskrifter med Collagen Beauty Remedy

For at få en optimalt effekt af dit collagenpulver, er det en fordel at tage det dagligt. For det meste vil du sikkert vælge at opløse dit Collagen Beauty Remedy pulver i et glas iskoldt vand, men vidste du, at du også kan bruge Beauty Remedy som ingrediens i lækre opskrifter på alt fra limonader til smoothie bowls?

Vi har fundet 3 yderst skønne opskrifter, hvor Collagen Beauty Remedy er ingrediens:

Beauty Chia Pudding
En nem, lækker og næringsspækket morgenmad med friske blåbær. Du kan lave den hele fire dage i forvejen!

Collagen Blåbær Smoothie Bowl
Iskold skyr med blåbær og bananer – lækkert og sundt på samme tid. Ved at blande frosne bananer i, får skyren en iskold og cremet konsistens. Prøv den som morgenmad eller mellemmåltid i løbet af dagen.

Collagen Beauty Lemonade
Beauty Remedys blåbærsmag i skøn forening med hindbær, gør denne limonade til en utroligt velsmagende drik i løbet af dagen.

Start din collagenrejse med Vild Nord i dag


Skal din beauty-rejse starte i dag?

Det er aldrig for sent at starte din beauty-rejse med collagen. Uanset om du er i dine 20’ere eller 50’ere, kan du gøre marine collagen til en del af din daglige skønhedsrutine og du kan forvente at kunne se de første resultater efter 6-12 uger.

Gør Collagen Beauty Remedy til en ny god vane, en vane der vil give dig meget igen og en vane du vil kunne mærke en forskel af. Det er ikke vigtigt hvornår på dagen du taget dit collagen. Har du det bedst med at tage det om morgenen, eller om aftenen inden sengetid, så er det helt op til dig.

Det er din skønhed og dit valg – start med collagen og prøv Collagen Beauty Remedy fra Vild Nord i dag.

Læs næste

Fornyet emballage - alt du bør vide - Vild Nord